Jobba på MidSale!

Att vara en del av MidSale Consulting innebär att få leva i en häftig atmosfär där din resa är vår viktigaste uppgift. Vi anser att det är vårt ansvar att du känner ständig utveckling, både personligt och professionellt, samtidigt som skrattar dig genom varje arbetsdag tillsammans med härliga och motiverade kollegor.

Skicka in en spontanansökan!

Såhär säger våra medarbetare om oss!

Bästa med att jobba på MidSale är alla karriärs möjligheter. Även möjligheten att få vara med och påverka inom företaget!

Jesper Ekeving

Försäljningschef

Det bästa med att jobba på MidSale är alla människor man får möta, samt den personliga utvecklingen och familjära stämningen på företaget.

Olivia Larsson

Teamledare

Det bästa med MidSale är att det är en tävlingsinriktad arbetsplats, med mycket roliga priser och härliga kollegor!

Hjalmar Lindström

Säljare

Att jobba på Midsale är ett givet val för mig och min personliga utveckling. Med en fantastisk ledning som jobbar ständigt mot att utveckla verksamheten med både befintliga samt nya spännande projekt. Ett företag som aldrig står still helt enkelt!

Mikael Brodin

Rekryterare

Karriärsplan

En dröm är i själva verket ett mål med en handlingsplan på hur du ska nå dit. Tillsammans lägger vi en plan som vi arbetar efter för att nå din maximala personliga utveckling.

Coaching

Våra mest erfarna ledare, coacher tillsammans med dina motiverade kollegor följer dig under resan. Du får både stöd och motivering efter ditt behov.

Ledarutbildning

Genom att arbeta efter din tillväxtplan kommer vi utbilda dig i hur du utvecklar din förmåga att leda dig själv såväl som andra.

Utmärkelser

Certifikat från utbildningar och prestationer utfärdas löpande, för att du ska vara lika stolt som oss över din framgång.

Företagskultur

Tillsammans bygger vi framtiden! Vi anordnar kickoffs, afterworks och andra roliga aktiviteter för respektive kontor såväl som för hela företaget för att få en bra sammanhållning och möjlighet att dela med oss av erfarenheter till varandra.

Utbildning

Knowledge is power. Vidareutbildning sker I samma takt som du utvecklas, för att du ständigt ska kunna utmanas till att bli mer framgångsrik.

Säljutbildning

Som en del av MidSale Consulting får du ta del av interna och externa utbildningar som kompletterar dig som person och gör dig till en än mer effektiv säljare.

Tävlingar

Tävla mot dig själv och andra, individuellt och som team. Vi anordnar ständigt tävlingar, stora som små, inom allt från den senaste tekniken till resor, för att uppnå en utmanande och driven företagskultur.

Varierande vardag

På MidSale Consulting är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i olika klimat, med olika försäljningsmetoder och kundtyper, för att ge dig en bred erfarenhet inom försäljning.

Rekryterare

Rekryterare

Dalarna

Säljare

Säljare

Stockholm

Säljare

Säljare

Sundsvall

Säljare

Säljare

Dalarna

Säljare

Säljare

Göteborg

Säljare

Säljare

Gävle

Säljare

Säljare

Uppsala

Säljare

Säljare

Malmö

Säljare

Säljare

Västerås