Ambitiösa medarbetare med ett kvalitativt tänk finns tillgängliga för att hjälpa er få fler långsiktiga kundrelationer.

Vi är specialister inom försäljningssegmentet och kommer att anpassa oss efter produkt, tjänst, marknad och syfte. Vår tro ligger på det personliga mötet där ett leende, ögonkontakt och ett trevligt bemötande fångar intresse och ger resultat.

B2C

B2B

Kvalitetssäkring

Business-to-consumer

MidSale Consulting är redo att skapa tillväxt till just ditt företag, med hela Sverige som marknad. Via Door-to-Door eller Eventförsäljning marknadsför vi ert varumärke för att skapa nya och långsiktiga kundrelationer, anpassat efter er målgrupp.

Business-to-Business

Med lång erfarenhet inom företagsmarknaden stoltserar vi idag att vi på bästa sätt kommunicerar och presenterar ert varumärke till upptagna företagsledare, för att väcka intresset och hjälpa dem att förstå varför just er tjänst eller produkt kommer underlätta deras vardag. Vi är redo att ansvara över hela ledet, från första kontakten till utbildning av produkten.

Kvalitetssäkring

Vi utlovar kvalitativa försäljningssamtal där vi skapar långsiktiga relationer mellan er och slutkund. Efter varje säkrad affär kontaktar vår kvalitetsavdelning kunden via telefon. Detta för att säkerställa att vår personal följer lagar, rutiner och etiska riktlinjer. På så sätt kan vi säkerställa att våra uppdragsgivare och alla kunder nöjda och trygga med oss.