Rekryterare till Dalarna

Vill du arbeta med rekrytering i ett härligt team där vi tillsammans utmanar varandra för att möta företagets expansionsbehov till nya och befintliga placeringsorter? 

Vi söker nu efter en ambitiös och social person som har lätt för att bygga nya relationer till vårt rekryteringsteam i Borlänge. 

 

Arbetsbeskrivning 

I rollen som rekryterare på MidSale Consulting arbetar du med att hitta våra framtida medarbetare genom nya och kreativa vägar, samtidigt som du jobbar med traditionell annonsering och headhunting. Du utför majoriteten av dina intervjuer med Microsoft Teams som redskap men det förekommer även fysiska intervjuer. Du utvärderar urvalet av dina kandidater för att välja vem som passar bäst till tillgängliga tjänsterDärefter ansvarar du över anställningsprocessens tidiga skede, som innefattar anställningsavtal, välkomstinformation m.m. 

 

Din profil 

Vi ser att du har ett högt driv och trivs med att arbeta mot uppsatta mål i högt tempo. Du är duktig på att bygga relationer där du också har lätt för att inge förtroende samt besitter en god lyssnarförmåga. Struktur är viktigt för dig och du tycker om att ta eget ansvar för att driva processer i rätt riktning 

Tidigare erfarenhet från arbete som berör rekrytering, försäljning eller ledarskap är meriterande men inte ett krav hos oss. Vi har en gedigen utbildning som kommer att ge dig alla förutsättningar att lyckas i din nya roll. 

 

Om MidSale Consulting 

På MidSale Consulting ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege. 

Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats. 

Mer om oss hittar du här: 

www.midsaleconsulting.se 

 

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är baserad på vårt kontor i Borlänge. 

Ansökan tas emot via formuläret nedan eller e-post till: jobba@midsale.se 

Märk din ansökan med ”Rekryterare”.